PLOAIA

images (3)
Am fost trimisă ca să trezesc florile
Și le-am trezit.
Am fost trimisă ca să v-amintiți că existați
Și v-ați amintit.
Am fost trimisă ca să vă-nsoțesc iubirile
Și le-am însoțit.
Am fost trimisă ca să vă-mplinesc dorințele
Și le-am împlinit.
Am fost trimisă ca să vă trezesc
Și v-am trezit.
Am fost trimisă fiindcă m-ați chemat
Și am venit.

AUTOR:VALENTINA MĂRUȚĂ

17 gânduri despre „PLOAIA

  1. Katy, imaginile folosite si cele postate,parca dau viata acestui site.Am vazut manutele primind ploaia citind cuvintele poeziei si parca imi doream chiar acum sa am eu acele manute si sa primesc ploaia in palmele mele ca o mangaiere calda…Dar palmele mele au imbatranit si cu aceasta poezie-mesaj in timp, de la Valy am simtit derutarea timpului fara timp, cand copil fiind, imi privesc propriile-mi maini in ploaia care aceeasi este din totdeauna si atunci si acum : o calda mangaiere divina…Cu dragoste si recunostinta ca mi-ati trezit inima de copil,Gina.

    Apreciat de 1 persoană

  2. Draga mea Katy,am recitit poezia…Am avut revelatia mesajului propriului ei suflet. Citeste acum si ai sa intelegi :ea,Valy – a fost cea trimisa… Ploaia este de fapt mesajul sufletului pentru noi acum…Sa dea Bunul Dumnezeu toate sa fie implinite : noi sa fim florile cate s-au trezit,si si-au amintit ca exista,cu dorintele implinite si iubirile mangaiate .Extrapolez aceasta ca o rugaciune pentru toti oamenii de pe pamant,caci ploaia pe toti ii atinge… Cu drag,Gina.

    Apreciat de 2 persoane

  3. Katy,te rog sa nu mai schimbi imaginile de pe site pt ca sunt alegerea potrivita,perfecta chiar.Ma gandesc sa ne interesam cat costa publicarea unei carti pentru copii.Este chiar frumos,sunt usoare si pot fi o bucurie…Daca esti de acord,ma altur si eu financiar.Cu drag,Gina.

    Apreciază

  4. Aceasta poezie m-a dat gata. Am cunoscut-o pe Vali tanara profesoara,sora buna,o fiica buna,o mama buna,plina de veselie si generozitate,gata oricand sa ajute la nevoie.Cu mare evlavie la Sfantul Mare Mucenic Mina,a intrat in „tacere” ascultand Sfantul sau acatist.Iar tu Katy,avand grija de ea ai descoperit in tine fiinta puternica,plina de tenacitate,organizata,muncitoare,plina de generozitate. Astfel ti s-a ridicat un val de pe suflet si a iesit la suprafata Katy cea adevarata,sensibila , minunata . In fata necunoscutului care te-a provocat de multe ori cu suferinta lui Valy , Dumnezeu ti-a fost alaturi prin oamenii sai.Asa ai langa tine un urias cu inima de copil – Catalin , si ingeri ca Aura si Getuta.Iar eu ii multumesc lui Dumnezeu ca ne-a adus impreuna,ca mi-a oferit oportunitatea de a lucra cu oameni care duc crucea grea a suferintei,care este una dintre cele mai mari daruri de pe pamant pentru ceilalti si pentru ei insisi,desi la prima vedere nu se intelege asa. Va iubesc,va imbratisez si va multumesc ,cu drag Gina.Cat mi-as dori ca acestea sa fie citite si de altii,iubita mea Katy.

    Apreciat de 1 persoană

  5. In sfarsit,ne-am revazut !
    Timpul repede-a trecut…
    Respirand un dor de tara,
    Am revenit pana la vara,
    In barlogul meu cu soare,
    Pe meleaguri solitare…
    Dara noi vom continua,
    Ce-am inceput,v-om termina.
    Bucurandu-ne mereu,
    Sufletul meu v-a lumina
    Zambetul pe fata ta,
    Ca mi-ai dat stropi de speranta
    Ca iubirea si fratia isi au salas in…Romania.

    Cu dragoste va imbratisez,
    Si de bine va urez, Lucia.

    Apreciat de 1 persoană

    • Unde-i unul și iubește
      Viața parcă înflorește.
      Unde-s doi – e lucru mare,
      Unde-s mulți – avem scăpare…
      Dacă ne-am uni cu toții
      Am fi foarte fericiți!
      Hai să ne schimbăm în bine
      Pân” la anul care vine.
      Să iubim, să fim iubiți
      Că nu e greu -dacă doriți!!…

      Apreciat de 1 persoană

  6. M-am intrebat adesea de ce-i zice dorului dor ? Si de ce e calator ? Dar face bine la inima.Cred ca este cel mai bun medicament pentru sensibilitate si aprecierea valorii celui de langa tine si a ceea ce avem.Asa ne cunoastem mai bine…pe noi insine si pe cei de langa noi. Cu drag, Gina.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu