6 gânduri despre „TE CAUT

  1. Inima mi-e plina de bucurie pentru tine,draga Valentina,suflet curat si IUBITOR de valori autentice.
    Ma Bucur ca L-ai gasit…Nu-L mai lasa sa plece din inima ta ! Ramâneti prieteni nedespartiti si bucurati-va în intimitatea odaitei de sus,la cina romantica în doi…pentru ETERNITATE.

    Cu totii,venim în aceasta lume goi si neajutorati.Din primele momente ale vietii suntem întro „cautare” continua de ceva, însa acel ceva este la dispozitia fiecaruia dintre pamânteni,VIATA,iar viata celor mai multi,aici,se încheie (din nefericire) cu aceiasi goliciune mostenita genetic,deoarece „cautarile” celor mai multi sunt lipsite de repere,de ADEVAR,de valorile autentice ale IUBIRII,sunt cautari de la moarte spre moarte.Cine-L cauta pe Hristos,are-n el IUBIREA sfânta,va avea mare folos,intând pe poarta cea strâmta.
    EL este pretutindeni,în toate punctele cardinale,pe toate meridianele si ne cheama la EL cu IUBIRE,în toate limbile si dialectele,prin toate mijloacele de comunicare ,însa cine-L baga în seama?Cine-L aude? Cine-L vede ?Cine-L primeste si IUBESTE pe CEL ignorat de lume: …”Dispretuit si parasit de oameni,om al durerii si obisnuit cu suferinta,era asa de dispretuit ca-ti întorceai fatza de la El,si noi nu L-am bagat în seama.”

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s